Smink & Makeup

Megérkezett a Sigma szemöldök szettje

2012. július 25. spacegirl

A Facebook oldalunkon már mutattuk nektek az előzetes képet, de most végre meg is érkezett a webshopba a Sigma szemöldök szettje, amely a Beauty Expert - Brow Design Kit névre hallgat. 

sigma_brow.jpeg

Sokszor írtunk már róla, hogy mennyire fontos része az arcnak a szemöldök, hiszen keretbe foglalja azt. A tökéletes szemöldöknek megvannak a maga szabályai, de ezek betartásához azért nem árt, ha rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök. Bár nagyon sok márkának vannak szettjei, viszonylag kevés az olyan, ami minden szükséges kelléket magában foglal. Ilyen például az általunk már tesztelt és napi használatba is vett Anastasia Essential Brow Kit. A Sigmáról - minden rosszindulat nélkül - elmondható, hogy előszeretettel másol sikertermékeket. Az ecsetek terén a MAC-től inspirálódtak, az elektromos arctisztító terén a Clarisonic-tól, a palettáknál az Urban Decay-től (Naked vs. Bare), most pedig szemöldök téren egyértelműen az Anastasiától.

A szettben a következő termékek lapulnak:

  • 5 szemöldökpúder a bézstől a sötétbarnáig (Bella, Chloé, Scarlett, Natasha, Valentina), amiben biztosan mindenki megtalálja a magának megfelelő árnyalatot
  • kétvégű szemöldök ecset: E75 ferde ecset a szemöldök színezéséhez és E80 kefe az átfésüléséhez
  • kétvégű szemöldökceruza
  • kétvégű szemöldökzselé a szemöldök "rögzítéséhez"
  • kétvégű highlighter ceruza a szemöldökcsont kiemeléséhez
  • kicsi, közepes és nagy szemöldök stencil a forma könnyű kialakításához
  • szemöldökcsipesz
  • olló a rakoncátlan szálak levágásához
  • hegyező

A szetthez egy videót is készítettek, amely bemutatja a használatot:

Az ára 69 dollár, ami jelenlegi árfolyamon számolva kb. 16.400 Ft. Ezt egyébként teljesen reálisnak tartom érte, a 6 darabos Anastasia Essential Brow Kitem jelenleg 75 dollárba kerül. A Sigma Beauty Expert Brow Design Kit szerintem azoknak tökéletes, akik nagyjából a nulláról akarnak indulni szemöldök téren, mert ebben tényleg minden van, ami szükséges lehet. Szerencsés lenne mindenesetre, ha lennének kisebb (és olcsóbb) szettek is, hogy többek számára elérhetővé váljanak. Az olló és a hegyező biztosan nem létfontosságú egy ilyenbe, de a highlighter ceruza is inkább a jó, ha van kategória.

Hogy tetszik nektek ez a szett? Ti hogyan formázzátok a szemöldökötöket?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása