Smink & Makeup

Hamarosan érkezik a legújabb Lancome Hypnose

2012. július 28. spacegirl

A régi olvasók tudják, hogy nagyon szeretem a Lancome Hypnose spiráljait. A legújabb darabot, a Hypnose Start a filmek világa inspirálta.

lancome_hypnose.pngHypnose evolúció (Korábbi tesztjeinket itt olvashatjátok: Hypnose, Hypnose Doll Eyes)

Ennek a spirálnak már a megjelenése is nagyon különleges: bár alakja maradt hagyományos, gyönyörű csillámos díszítést kapott. A csillámok csak tovább fokozzák az elegáns külsőt, egyáltalán nem giccsesek.

lancome_hypnose_star.jpgLancome Hypnose Star

A spirálnak nemcsak a csomagolása különleges, hanem az applikátora is: a kétoldalú kefe egyik oldala egyenes, másik oldala szív alakú, így egyesíti az alap Hypnose és a Hypnose Doll Eyes legjobb tulajdonságait!

lancome_hypnose_star_nyitva2.jpgLancome Hypnose Star - a kefe egyenes oldala

lancome_hypnose_star_nyitva1.jpgLancome Hypnose Star - a kefe szív alakú oldala

Egyszerre dúsít és ível,  és a kefe alakjának köszönhetően minden szálat elér még a szem sarkában is. Nem kenődik és gyönyörű mély fekete színe van. Az állaga közepesen nedves, az illata pedig viszonylag erős. Remek darab, és bár hosszabb távú kapcsolatot még nem alakítottunk ki (tegnap kaptam), az első benyomás alapján a legjobb spirál, amit valaha próbáltam! Persze a tartós használat során derül ki, hogy hogyan bírja a strapát, de a korábbi Hypnose tapasztalatok alapján nem túl valószínű, hogy cserben hagyna.

Íme az előtte-utána képek, hogy lássátok miért is örvendezek ennyire!

lancome_hypnose_star_elott.jpgElőtte

lancome_hypnose_star_utan.jpgUtána - egy réteg (!) Lancome Hypnose Starral

A spirál mögé egyébként egy aranyos történetet is kanyarítottak, egyesítve a klasszikus és a modern glamourt. Előbbit Betty Boop, utóbbit Daria Werbowy képviseli. A spirál kisfilmjét, a Star Eyest a többszörös César-díjas francia rendező, Joann Sfar írta és rendezte.

lancome_hypnose_star_betty_daria.png

Ő találta ki Daria Werbowy és Betty Boop különleges találkozását, amelyben a valóság keveredik a rajzfilm világával. A filmben a két hölgy szövegeket memorizál és lámpalázukban a legnagyobb sztárok titkait osztják meg egymással.

A spirál ára a szokásos 8.900 Ft és augusztustól lesz kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben, illetve a márkát árusító parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása