Smink & Makeup

Essence szeptember: sminkek és lakkok

2012. szeptember 20. spacegirl

Az Essence rendesen kitett magáért idén ősszel, számos új terméket dobtak a piacra, ill. a már meglévő kollekciókat izgalmas új színekkel bővítették.

Végigolvasni is hosszú lesz, úgy készüljetek!

Mono szemhéjpúder ek: Négy új színben érkeztek szeptemberre, így már 28 árnyalatban érhetők el. A világos, napos árnyalatoktól a mély kéken és divatos lilán keresztül a (szinte) feketéig szinte minden megtalálható a kínálatban. Ajánlott fogyasztói áruk 549 Ft.

Négyrészes szemhéjpúder ek: Két új változatban jöttek ki, így már hat kombinációban vásárolhatók meg. Mindegyik paletta négy harmonizáló árnyalatot tartalmaz, amelyek különböző textúrájúak. Matt és selymes színek egyaránt találhatók az összeállításokban, a továbbfejlesztett textúra pedig azt ígéri, hogy még színesebb és sokkal tartósabb lesz az eredmény. A két új kombináció szürkés, ill. lila, ajánlott fogyasztói áruk 999 Ft .

ess_Quattro.jpg

Hosszan tartó szemhéjfestékek: Erősen pigmentált színeikkel a stay all day hosszan tartó szemhéjfesték vonzó tekintetet és metálos csillogást adnak. Krémes textúrájuk különleges fedést ígér, és nem gyűlik össze a szem redőiben. Három új, összesen hat színárnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 949 Ft.

ess_StayAllDay.jpg

Kajal szemceruza: Az essence kajal szemceruzája egy divatos szürkés-barna (taupe) árnyalattal gazdagodott, így már összesen nyolc árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 349 Ft.

Hosszantartó szemceruza: Tartós hatást és intenzív színt ígér, használata szuperkönnyű a tekerős megoldásnak köszönhetően. Egy új, összesen nyolc árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 499 Ft.

Super fine szemkihúzó toll: A super fine szemkihúzó toll precíz felvitelt és extrém hosszan tartó hatást ígér. Vékony filces applikátorával ideális mind vékony, finom vonalak húzására, mind drámai megjelenés létrehozására. Ajánlott fogyasztói ára 849 Ft.

Multi action blackest black szempillaspirál: A többfunkciós spirál továbbfejlesztett keféjével és szénfekete pigmenteket tartalmazó speciális textúrájával még dúsabb, még hosszabb és még íveltebb mélyfekete pillákat ígér. Ajánlott fogyasztói ára 849 Ft .

Multi action vízálló szempillaspirál: A multi action szempillaspirál dúsítást, még hosszabb és íveltebb pillákat ígér, vízálló formulájának hála maszatolódás nélkül. Ajánlott fogyasztói ára 949 Ft.

ess_mascara.jpg

Kiss care love ajakbalzsam: Az ajakápoló lágy formulája ápolja és hidratálja az ajkakat a benne található ricinusolajnak köszönhetően. Frissítő gyömülcsillata van, hatása természetes. Négy trendi színben kapható, ajánlott fogyasztói ára 449 Ft.

ess_KissCareLove_Lipbalm.jpg

XXXL shine szájfény : A csillogó szájfények három új, összesen 14 árnyalatban kaphatók, ajánlott fogyasztói áruk 599 Ft.

Ajakrúzs: Élénk narancs és piros biztosítja az őszi színeket a 2012-es szezonban. A rúzs két új, összesen 16 árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 649 Ft.

ess_Lipstick.jpg

2 in 1 szárazon és nedvesen használható alapozó & púder: Ez a multifunkciós porpúder szárazon vagy nedvesen is felvihető a kívánt fedéstől függően. Szárazon mattító púder közepes fedéssel, nedvesen erősebb fedésű alapozóvá válik. A mellékelt szivacs mindkét felvitelhez használható, illetve még egy kis tükör is található a kompaktban. Három különböző színben kapható, ajánlott fogyasztói ára 1.349 Ft.

ess_2in1MakeUpPowder10.jpg

Colour & go körömlakk: A 2012-es őszi szezonban az Essence megújította és továbbfejlesztette colour & go körömlakk családot. 44 új és trendi szín , zselé-fény effekt és ultragyors száradás, tökéletes fedés és hosszan tartó hatás jellemzi ezeket a lakkokat. Az új ecsetnek köszönhetően a felvitel könnyebb, mint valaha. Megújul a csomagolás is. A játékos élénk árnyalatoktól a klasszikus piroson át a sötét, szinte fekete színekig terjed a kínálat, akár metálos, akár csillogó effekttel. Ajánlott fogyasztói áruk 499 Ft.

ess_ColourAndGo.jpg

105, 112, 120, 122, 126, 128, 139

Nude glam körömlakk: A nude glam körömlakkok szintén zselé-fényű effekttel, gyorsan száradó és hosszan tartó innovatív formulával újultak meg. A finom nude árnyalatok - néhány sima, néhány csillámos - egy rétegben visszafogottak, két rétegben erősebben fednek. Ajánlott fogyasztói áruk 499 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása