Smink & Makeup

Essence szeptember: Colour Arts - pigmentek és alapok

2012. szeptember 27. spacegirl

Az Essence is rengeteg újdonsággal készült az őszre, többek között változatos színű és textúrájú pigmentekkel. A mattól a finoman csillogón és a metálon át a szikrázó glitterig minden megtalálható a kínálatban. A pigmentek szemeken, ajkakon és körmökön egyaránt használhatók a megfelelő bázissal, és természetesen egymással is keverhetők az abszolút egyedi megjelenésért.

A kollekció elemei:

Pigmentek: 20 csodálatos színben érkeztek, magas pigmentáltságot és extrém fedést ígérnek. Ajánlott fogyasztói áruk 849 Ft.

ess_ColourArt_Pigments.jpg

Szemhéj bázis: Ultra-finom, áttetsző szemhéjpúder alap, amellyel könnyedén felvihetők a pigmentek. Hosszan tartó, intenzív hatást ígér, ajánlott fogyasztói ára 599 Ft.

Ajak bázis: A tökéletes alap az ajkakra a pigmentek felviteléhez, ajánlott fogyasztói ára 599 Ft.

Köröm bázis: Az átlátszó körömlakk bázist összekeverheted egy vagy több színnel, és így új és új színkombinációkat hozhatsz létre. A köröm bázis hosszantartó hatást ígér, ajánlott fogyasztói ára 499 Ft.

essence_alapok.jpg

Multi tasker: Az előbb említett applikátor, amely kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy a pigmenteket a megfelelő helyre lehessen felvinni. A szilikon fejjel a megfelelő mennyiséget a pontos helyre viheted fel, akár a szemeiden, akár az ajkaidon használod, de a pigmentek keverésére is alkalmas. (Vízálló sminklemosóval tisztítható.) Ajánlott fogyasztói ára 449 Ft.

Keverőtégelyek: Ezekben az apró, átlátszó műanyag tégelyekben keverheted és tárolhatod kedvenc pigmentjeidet. Kettesével csomagolták őket, ajánlott fogyasztói áruk 449 Ft.

ess_ArtMultiTasker.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása