Smink & Makeup

Armani őszi újdonságok: Eyes to Kill négyes szemhéjpúder paletták

2012. szeptember 29. spacegirl

armani_eyes-to-kill-modell.jpg

Az Armani biztosra ment az őszi-téli szezonra, az Eyes to Kill négyes szemhéjpúder paletták remekül hordható, elegáns színekben érkeznek októberben.

"Az Eyes to Kill paletták színei abban a szellemiségben lettek születtek, ahogyan Giorgio Armani a kollekcióit tervezeti: fokozzák a nőies elegancia és a csábítás erejét"

- Linda Cantello, a GAC nemzetközi sminkmestere

A szemfestékek különleges textúrájúak, az ún. Color-Fil Satin technológia a fényes árnyalatokat tökéletesíti, azt ígéri, hogy megszabadít az unalmas, porszerű végeredménytől: a színek ehelyett tiszták és a bőrtónushoz alkalmazkodnak. Az ún. Color-Fil Velours pedig a matt színeknek ad új dimenziót. Az extrémen telített pigmentekkel kombinált waxkomplexum azonnali, intenzív eredményt ad: sejtelmes, puha filmrétegként fedi a szemhéjakat.

armani_eyes-to-kill.jpg

A palettákat az erő, elegancia és egyszerűség jellemzi. A sminkben is nélkülözhetetlen, csak úgy mint a divatban, hogy megfelelően párosítsuk a színeket és a textúrákat, ebben rejlik Giorgio Armani ereje. Minden finoman kikevert szín egyedülálló: minden alkalomhoz és bármilyen bőrtípushoz illik. Minden palettában négy harmonizáló szín található: a világos, ragyogó árnyalatoktól a mély, matt hatású tónusokig. A színek és a textúrák sokféleképpen keverhetőek és rétegezhetőek a kifogástalan eredmény érdekében.

EYE_ETK_PALETTE_06.jpgKedvencem: a 6-os számú palettával készült smink

Az Eyes to Kill Quatour paletták 2012. októberétől kaphatók a Mammut II.-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon, áruk 16.200 Ft lesz.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása