Smink & Makeup

Nyerj Gerovital Plant ajándékcsomagot!

2012. október 24. spacegirl

gerovital_termekek.jpg

Ismét egy játékkal kedveskedünk nektek, ezúttal a Farmec jóvoltából. A nyeremény három szuper Gerovital Plant arc- és testápolási ajándékcsomag: 

  1. Vitaminos arclemosó tej, Hidratáló tonik és Hidratáló krém
  2. Hidratáló krém, Tápláló krém és Bőrfeszesítő testápoló
  3. Kímélő sminklemosó, Ránctalanító krém és Szem- és ajakkörnyék ápoló szérum

A Gerovital Plant a 120 éves Farmec kozmetikai vállalat szépségápolási termékcsaládja, amelyet a 20 és 45 év közötti hölgyek számára alkottak meg. A termékcsalád egyik legértékesebb összetevője az organikus havasigyopár-kivonat, amely antioxidáns hatású, védi a bőrt a szabad gyökök kialakulásától, segít megőrizni a bőr természetes hialuronsav-tartalmát és megóvja a kollagén- és elasztinrostokat, így a bőr megőrizheti rugalmasságát és fiatalságát.

A Gerovital Plant termékek hipoallergén illatanyagot tartalmaznak, tartósítószer- és parabénmentesek, ennek köszönhetően az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

A termékekről bővebb infót a Farmec oldalán találsz:

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A játék lezárult.

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2012. október 31. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

 Az ajándékcsomagokat a Gerovital Plant gyártója, a Farmec postázza ki a szerencsés nyerteseknek.

Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyerteseket emailben értesítjük 2012. november 2-án, és november 10-én 20.00 óráig jelentkezhetnek emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertesek nem jelentkeznek a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása