Smink & Makeup

Teszt: Maybelline Dream Fresh bb krém

2012. november 14. spacegirl

maybelline_bb.jpg

Korábban már hírt adtunk nektek a Maybelline Dream Fresh bb krém érkezéséről, most pedig végre elérkezett a teszt ideje. A Maybelline Dream Fresh bb krém azt ígéri, hogy egy lépésben kombinálja az alapozók és a bőrápolók hatását a tökéletesebbnek látszó bőrért. Ez a krém már nyolc hatást ígér egyben: elhalványítja a bőrhibákat, frissíti az arcbőrt, ragyogást ad, illeszkedik a bőrszín árnyalatához, láthatóan simább bőrt ad, egész napos hidratálás biztosít, SPF 30 fényszűrőt tartalmaz, olajmentes, nem zsíros összetételű.

A bb krémek egyik hátránya szokott lenni, hogy néhány - sokszor csak kettő - színben érhetők el, a Maybelline bb-je viszont négy árnyalatban érkezett: Fair, Light, Light Medium S, Abricot. Én a Light árnyalatot próbáltam ki, amely egy leheletnyivel sötétebb, mint az olajmentes Garnier bb krém Light változata.

maybelline_bb_nyitva.jpg

A Maybelline bb krémje egy meglehetősen egyszerű bézs-fehér átmenetes tubusban érkezett. A tubusból egy kis lyukon keresztül lehet adagolni a terméket, ami sajnos rövid úton felgyűlik a kupakban. Viszonylag enyhe, alapozó illata van. Állagában, texturájában nagyon hasonló az olajmentes Garnier bb krémhez, aki azt szerette, az szerintem ezt is szeretni fogja. Amiben ez többet tud, az a magasabb fényvédelem (SPF 30 vs. SPF 20), illetve a nagyobb színválaszték.

maybelline_bb_minta.jpg

A Mayelline Dream Fresh bb krém fedése eléggé enyhe, valamivel alatta marad az olajmentes Garnier bb pigmentáltságának. Közepes vagy komolyabb bőrhibák esetén biztosan csalódást okoz, de például nekem teljesen megfelelő. A finish-e viszonylag természetes, félmatt. Hidratáló krém persze ez alá is kell, ezt a lépést nem lehet megspórolni vele. Nem zsírosít és púder nélkül is szépen tartja magát. Általánosan elmondható, hogy hasonló szintet hoz, mint az olajmentes Garnier bb, ami azért nem rossz ebben az árkategóriában.

Kiszerelése 30 ml-es, ajánlott fogyasztói ára 2.299 Ft. Árában a Garnier olajmentes bb krémmel van egy kategóriában, de az 40 ml-es. A Krémmánián nagyon lehúzták, szerintem viszont simán megkaphat az 5-ből 4 csillagot.

maybelline_bb_elott.jpg

Előtte

maybelline_bb_arc.jpg

Maybelline Pure Fresh bb krémmel

maybelline_bb_elizabeth_arden_pure_finish_arc.jpg

Maybelline Pure Fresh bb krém némi púderrel fixálva

maybelline_bb_elizabeth_arden_pure_finish_pirosito-highlighter.jpg

Pirosítóval, highlighterrel, szemöldökkel

maybelline_bb_fixalva_pirositoval-highligherrel.jpg

Spirállal és szájfénnyel

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása