Smink & Makeup

Újdonságok a Rimmeltől: Kate Moss rúzsai, lakkjai, spirálja

2012. december 01. spacegirl

Scandaleyes Show-Off BTS_S.jpg

A Rimmel Kate Moss által fémjelzett legújabb kollekciójában matt hatású rúzsokat, metálos lakkokat és a híres Scandal Eyes spirálok legújabb verzióját, a Show Offot találjuk.

RIM12_WINTER_KATE_PACKSHOT_LIP_ONLY_R_ISO39L.jpg

A Rimmel Lasting Finish matt hatású ajakrúzsok különlegessége, hogy ún. Ruby powder-t tartalmaznak. Ennek a formulának bőrápoló krém az alapja, s egyszerre ígér könnyű felvitelt, simaságot, maximális színélményt, szuperkényelmes viseletet, na és persze nevéhez híven tartósságot is. A kollekcióba négy árnyalat tartozik, a szép vörös csomagolást pedig Kate kézjegye díszíti. Ajánlott fogyasztói áruk 1.309 Ft.

rimmel_kate_lakkok.jpg

60 seconds Rock the Metal körömlakkok négy metálos árnyalatban érkeztek: Rock Star, Rock n Red, Rock Republic és Hard Rock. A fémes hatású lakkokat kifejezetten bulikra ajánlja a Rimmel. Ajánlott fogyasztói áruk 799 Ft.

rimmel_scandal_eyes_kate.jpg

A termékcsalád utolsó tagja a Rimmel Scandal Eyes Show Off szempillaspirál. Az elsőre középkori kínzóeszköznek tűnű új applikátor egyesíti a szempillát dúsító sörtéket az egyedi gömb alakú kefével, s arra hivatott, hogy a pillák minden eddiginél hosszabbnak tűnjenek. A gömb kefe dúsítja és elválasztja a szempillákat, s meg is emeli azokat. Az új rost formula felel azért, hogy dús és hosszú pillákat varázsoljon. A spirál eredeti verzióját személy szerint kevésbé szerettem, de ez az új kefés változat egészen izgalmasnak tűnik! Ajánlott fogyasztói ára 1.729 Ft.

Scandaleyes Show-Off BTS_V.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása