Smink & Makeup

Bourjois karácsonyi kollekció

2012. december 03. Katushka

A Bourjois karácsonyi kollekcióját a párizsi éjszaka ihlette, ahol az ég mély kékes-ezüstös fénnyel tündököl. A szemhéjpúder paletták a körömlakkok, mind mind ezt a hangulatot idézik. A kollekció szinte minden eleme a fényekkel és a csillogással játszi.

BOURJOIS_SOIR_PARIS_V2_Q.jpgMondjuk a kampányfotón a hölgy sminkje szerintem egy picit túlzás, de jól szemlélteti hogy a paletták a füstös minkre teremtettek.

Smoky Eye Trio - szemhéjpúder paletták

A 2 új Smoky Eye Trio tökéletesen alkalmas a füstös sminkek elkészítéséhez. Egy alap füstös sminket általában 3 színnel nagyon könnyen el lehet készíteni, de az ügyesebbeknek ez meg két színnel is :) Ilyenkor a belső szemzugba a legvilágosabb szín kerüljön, a mozgó részre és az alsó szempilla vonalába mehet a középső árnyalatból. A füstösítéshez pedig használjuk a legsötétebb árnyalatot.

Bourjois Smoky Eyes Trio.jpg

N°15 Bleu Nuit, N°16 Gris Party

Khôl & Contour XL - szemceruzák

A füstös tekintet még inkább elmélyíthető egy jól megválasztott, adott esetben fekete szemceruzával. A Bourjois 2 új ünnepi színt vezet be a már meglévő, klasszikus fekete Noir Expert mellé.

  • N°67 Ultra Black XL: mély telt fekete
  • N°68 Noir Sparkling XL: mikro-csillámokkal

Bourjois Khôl & Contour XL szemceruzák.jpgVolume Glamour Ultra Black - szempillaspirál

Az ultra-fekete ásványi pigmentektől színe mély, sűrű, vibráló. Egész éjszaka a pillákon marad, fixáló hatóanyagainak köszönhetően kifogástalan tartást biztosítanak.

Volume Glamour szempillaspirál.jpg1 Seconde Nail Enamel - körömlakk

A szemhéjfestékekkel harmonizáló körömlakkok nagyon jól kiegészítik a party look-ot. A kékes és ezüstös szürke körömlakkok új belépői a Bourjois körlakk palettának. Óriási előnye ezeknek a termékeknek, hogy nagyon gyorsan száradnak. 

  • N°17 Gris Nightomic: szürke ón, gyöngyház fény és csillogás a fémes hatásért
  • N°16 Bleu Moonlight: mélykék finom csillámokkal

Bourjois 1 Seconde körömlakk.jpgEffet 3D lipgloss - szájfény

A nagyobb intenzitásért az Effet 3D szájfénnyel az ajkak diszkrétek és érzékiek, fénybe öltözöttek.

  • n°18 Transparent oniric - áttetsző

Megvásárolhatóak a Marrionnaud parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása