Smink & Makeup

Sztárhajak, amiknek ideje menniük

2013. január 06. spacegirl

A sztárokra igencsak jellemző, hogy úgy váltogatják a frizurájukat, mint mi, földi halandók a zokninkat. A póthajak, parókák, extrém fazonok náluk jönnek-mennek, de közben beszivárognak a mindennapjainkba, és a nagy egyediségre törekvő emberek elkezdenek ugyanúgy kinézni. Nem kevés olyan sztárfrizura van, aminél kifejezetten remélem, hogy feledésbe merül idén...

A színes hajvégek

festett_hajvegek.jpg

Ezt a trendet már "méltattam" korábban, továbbra is remélem, hogy az én kicsi pónimat idén már nem látjuk viszont!

A Skrillex frizura

skrillex_haj.jpg

Ez az oldalt felnyírt frizura kifejezetten tetszett, amikor bejött, de sajnos annyian felkapták, hogy nagyon gyorsan unalmassá vált. Sokkal inkább el tudok képzelni viszont olyan változatokat, ahol a felnyírás helyett jó pár, egymás mellé szorosan elhelyezett hullámcsat vagy néhány apró fonat van. Sokkal szofisztikáltabbak ezek a változatok, ráadásul nem kell feláldozni a hajunkat érte.

fonas_hullamcsat.jpg

Borzalmas póthajak

lindsay-lead-spl416452_008120713144749.jpg

Bevallom, hogy egy időben én is gondolkodtam hajhosszabbításon, mert úgy tűnt, hogy az idők végezetéig várhatok, hogy megnőjön a hajam. Vagy addigra fog megnőni, mire korban oda jutok, hogy már inkább a rövid frizurák tudnak működni. Az elrontott póthajak és a hajhullásos rémtörténetek miatt viszont gyorsan úgy döntöttem, hogy inkább kihagyom. Lindsay Lohan az egyik ilyen "áldozat", rengeteg kép jelent meg róla kopasz foltokkal, feltűnő illesztésekkel és úgy általában igénytelennek látszó, sérült hajjal. Britney Spears a másik, akiről rendszeresen rémséges hajhosszabbításos képek keringenek.

britney_hajhosszabbitas.jpg

A "Jennifer Aniston"

jennifer_aniston.jpg

Jennifer Aniston haja egy igazi klasszikus, egyszerű fazon, ami nagyon sokaknak áll jól, de... lássuk be, hogy baromi unalmas. Annyira kiszámítható, mint hogy holnap is fel fog kelni a nap. Legalább egy frufrut vágathatna Jen, bár talán nem kavarna akkora port, mint Kate Middletoné, akarom mondani Katalin hercegnéé.

A "Victoria Beckham"

victoria_beckham.jpg

Bár Victoria nem ragadt meg ennél a stílusnál, a mai napig rengetegen viselik ezt a frizurát. Nem arról van szó, hogy rosszul nézne ki, csak éppen már legalább annyira unalmas, mint a "Jennifer Aniston". A másik meg az, hogy ez a viselet nem azoknak való, akik nem szeretnek sokat vacakolni a hajukkal - nekem is volt ilyen, minden reggel vasalnom kellett, hogy vállalhatóan nézzek ki.

Ti melyiket unjátok leginkább?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása