Smink & Makeup

Pirosító vagy highlighter - Teszteltük az elf Pinkastic pirosítóját

2013. április 13. Katushka

Jó pár hete teszteltem egy elf szemhéjfestéket. A termék pikantériája az volt, hogy egy égetett szemhéjfestékről volt szó. Ez annyit jelent, hogy egy spéci kemencében jó magas hőfokon kisütötték, így magasabb fényt kapott a festék. Ezek a sminkek használhatók szárazon és nedvesen is. Most nem szemhéjfestéket fogok tesztelni, hanem pirosító néven álcázott highlightert. Erre picit háklis vagyok, ha ilyen terméket pirosítónak neveznek, de nyilván ezt is kell kategorizálni.

elf_Blush_Pinkastic_teszt.JPG

Mikor kézhez kapjuk, akkor egy egészen puritán kiszerelésű highlightert találunk a dobozban. Az egyetlen előnye, hogy tisztán látszik, hogy milyen színnel van dolgunk. Nekem ez a kiszerelés egyáltalán nem megnyerő, de ezen igyekszem mindig túllépni.

elf_Blush_Pinkastic_teszt (7).JPG

Ennek a "pirosítónak" a többi tesója sokkal inkább a pirosító kategóriába sorolható szerintem, mint ez a darab. Nem mondanám, hogy meghatározó, markáns színe van. Sokkal inkább egy egészen természetes, világos rózsaszínes szín.

Használat közben egyáltalán nem tapasztaltam, hogy porozna így egészen takarékosan lehet vele bánni. Nagyon masszív az összetétele. Ez nem tudom, hogy a préselésnek vagy a sütögetésnek vagy pontosan minek köszönhető, de az biztos, hogy ez is közrejátszik abban, hogy nem porzik.

Ez a festék is, mint ahogyan mindegyik Baked termék, használható szárazon és nedvesen is. Azt tapasztaltam, hogy nedvesen tartósabb a hatása. 

Felvitelnél mindenképp javasolt, hogy pirosító ecsetet használjunk. Ha még erősebb hatást szeretnénk, akkor ezt az ecsetet nedvesítsük, de arra nagyon figyeljünk, hogy ne tocsogjon, csak éppen hogy nedves érzete legyen. 

A képeken is jól látszik, hogy nagyon szép a fénye és minimális csillogás is lapul benne, de ez egyáltalán nem feltűnő.

elf_Blush_Pinkastic_teszt (2).JPGVaku nélkül

elf_Blush_Pinkastic_teszt (1).JPGVakuval

Szárazon használva azt tapasztaltam, hogy pár óra után kopik a fénye, esetenként el is tűnik, így javításra szorul.

A hivatalos leírás szerint mindenféle jóságot tartalmaz, ami a bőr szépségét szolgálja, de ezt inkább csak az egyéb pozitívum kategóriába sorolnám. Ilyenek például a rózsa-, napraforgómag-, kajszibarack-, és szőlőmagkivonat.

Használat közben is készítettem pár képet, amin remélem hogy jól látható a természetes hatása a terméknek.

elf_Blush_Pinkastic_teszt (4)_.JPGelf_Blush_Pinkastic_teszt (10).JPG

Azt gondolom, hogy ha valaki nem akar vagyonokat költeni sminkekre, viszont szeretne jó, használható minőségre szert tenni, akkor válasszon ilyen vagy ehhez hasonló terméket. Ez azért javallott, mert összesen 1 380 forintba kerül, ami szerintem teljesen megfizethető ár. Ezt a highlightert a Makeup plázából és az elf kozmetikából tudjátok megrendelni online. Érdemes megnézni ilyenkor mind a kettőt, mert sokszor van az árak között eltérés, így lehet spórolni! Sajnos személyes kipróbálásra nem igen van lehetőség, épp ezért igyekszem a legátfogóbb képet adni róla. Remélem sikerült! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása