Smink & Makeup

Fedezd fel az Yves Saint Laurent mágikus ragyogását!

2013. május 08. spacegirl

ysl_te.jpg

A blog rendszeres olvasói jól tudják, hogy az YSL ikonikus korrektora/highlightere, a Touche Eclat az egyik kedvenc sminktermékem és gyakorlatilag minden nap használom. A Touche Eclat ragyogásfokozó tulajdonságának köszönhetően segít elhalványítani az arcon jelentkező „árnyékokat” és tökéletlenségeket, különös tekintettel a száj- és szemkörnyékre. Bár nem használom napi rendszerességgel, de hasonló telitalálatnak tartom az ugyanerre a koncepcióra készült Le Teint Touche Eclat ragyogásfokozó alapozót is, amellyel az arcbőr természetesnek, ragyogónak és kifinomultnak hat.

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni ezeket a termékeket, illetve bármi mást az YSL-tól, akkor most több lehetőség is kínálkozik erre!

2013. május 12-ig szeretettel várnak titeket az Yves Saint Laurent és a Douglas által szervezett szépséghétre a WestEnd City Centerben található Douglas Parfümériába, az Yves Saint Laurent sminkpódiumnál. Jelentkezzetek be egy személyre szabott sminktanácsadásra, melynek keretében megismerhetitek a legújabb sminktrendeket, valamint betekinthettek az Yves Saint Laurent különleges világába! (Időpontot egyeztethettek személyesen a WestEnd City Centerben található Douglas Parfümériában vagy a következő telefonszámon: 06-1-455-0466.)

Ráadásul minden Douglas Parfümériában exkluzív ajánlattal várnak titeket: bármely Yves Saint Laurent termék vásárlása esetén 1 db mini Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál, 1 db Manifesto illatminta (1,5 ml, imádom!) és 1 db Yves Saint Laurent neszeszer jár ajándékba!

Mindezeken felül pedig 2013. május 10-12. között (a JOY vásárlási láz ideje alatt) exkluzív Touche Eclat rendezvénnyel várnak titeket a WestEnd City Centerben. Ráadásul a hétvége ideje alatt bármely Yves Saint Laurent termék vásárlása esetén 1 db Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ajakrúzst kaptok ajándékba (normál méretű termék)! (Az ajánlat kizárólag a WestEnd City Centerben található Douglas Parfümériában érvényes, amíg a készlet tart.)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása