Smink & Makeup

És a nyertes nem más, mint... - Maybelline vendégposzt pályázat eredményhirdetés

2013. november 02. spacegirl

Rengeteg, összesen 1141 (!) szabályos szavazat érkezett a Maybelline-nel közösen indított vendégposzt pályázatunk utolsó fordulójában! (A duplán szereplő email címeket, illetve az október 31-ike után szavazókat természetesen kiszűrtük.) Nagyon örültünk neki, hogy ennyire megmozgatott titeket ez a játék!

Nem is borzoljuk tovább a kedélyeket, mondjuk, hogy ki lett a nyertes :)

A szavazásból Szandra, a The Very Style Blog szerzője került ki győztesen, akinek posztja a Maybelline Color Tattoo őszi színeiről szólt. Az ő nyereménye egy személyre szabott egész napos sminkoktatás és -tanácsadás Larion Oscarral, a Maybelline hazai sminkmesterével, továbbá egy 25.000 Ft értékű Maybelline ajándékcsomag.

Az első öt helyezett a szavazatok alapján:

A szavazók között három, 3 db termékből álló Maybelline ajándékcsomagot sorsoltunk ki, és a nyerteseket emailben értesítettük. Az email címeket nem publikáljuk, de azt azért mondjuk, hogy a nyertesek Fanny, Méregmosi és Carmenesque szavazóiból kerültek ki. Ha játszottatok és valamelyikükre szavaztatok, akkor feltétlenül pillantsatok rá a postaládátokra, hátha éppen nektek kedvezett a szerencse!

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása