Smink & Makeup

Ünnepi sminktrend a Maybelline-től: Go Glam

2013. december 20. spacegirl

Big_Eyes_arc.jpg

A Maybelline egy szupernőies trenddel készült az ünnepekre. A Go Glam fókuszában a nagy szemek és érzéki ajkak állnak. A legtöbbször azt a tanácsot hallhatjátok, hogy vagy a szem vagy a száj legyen hangsúlyos, mert együtt a kettő már sok, és ez általában így is van, a "duplahangsúlyt" tudni kell viselni. A Go Glam trendnél viszont még éppen nem túl sok a kettő együtt, hiszen a szemfestés nem sötét. Az ünnepi trend arca Frida Gustavsson svéd szupermodell, aki nemrég csatlakozott a Maybelline New York szépségnagyköveteihez.

A smink elkészítéséhez kövesd Larion Oscar, a Maybelline hazai sminkmesterének útmutatását:

Az ünnepi smink elkészítésének alapja a vadonatúj Affinimat, bőrtökéletesítő, mattító folyékony alapozó. Egységesítsük arcunk színét, szerkezetét a tökéletesen matt hatásért, majd finoman púderezzük le a selymes, matt Affinitone púderrel.

Az orcákat az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsük az arccsont alatt ívesen a halánték irányába.

A szemfestés első lépése a Big Eyes szemhéjpúder paletta közepén található highlight. Tegyük a mozgószemhéjra gazdagon, majd egy keveset az arccsontra. A halvány rózsaszínt satírozzuk a mélyítővonalra, ezután a szürkét ugyanoda. A két szín egymáson nagyon szép, hűvösen vibráló lesz.

Ezután a Lasting Drama Gel Liner 24H tartós krémtussal kifelé vastagodó tusvonalat alakítsunk ki, a végén merészen húzzuk meg a "farkinca" ívét.

A szemhangsúlyt fokozzuk a Master Shape szemöldökformázó ceruzával, varázsoljuk élénkebbé szemöldökünket. A ceruza végén található spirálos kefével a végén finomítsuk le.

Koronázzuk meg a szemfestést a Volum’Express Falsies Big Eyes szempillaspirállal. Fent duplán, lent elegendő egyszer festeni a pillákat.

Az ünnepi érzékiséget fokozzuk a Color Sensational ajakrúzs Lady Red árnyalatával.

Körmeinket az ünnepekre fémes ezüst-szürke árnyalatokkal ékesítsük. Amennyiben meleg árnyalatokat kedveled, a körmöd lehet arany és bordó is.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása