Smink & Makeup

Belestünk a backstage-be: Elle Fashion Day

2014. április 05. spacegirl

elle_fashion_day.jpg

(fotó: Kántor Kata)

Imádom a divatbemutatók hangulatát, és bár itthon sajnos nincsenek olyan nagyszabású események, mint tőlünk nyugatabbra, mindig nagyon örülök, amikor van szerencsém kicsit belesni a kulisszák mögé. Tegnap a L'Oreal Paris jóvoltából az Elle Fashion Show-n jártam, ahol összesen hat kollekciót láthattunk. A magyar tervezők, Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a Nubu a 2014 tavaszi-nyári kollekcióikat, a francia tervezők, Valentine Gauthier, Octavio Pizarro és Christine Phung pedig az őszi téli kollekcióikat mutatták be.

Be kell vallanom, hogy engem mindig nagyobb lázba hoz a backstage sürgés-forgása, mint a bemutatók rövid és feszített menete.

efd_smink.jpg

efd_ruhak.jpg

efd_cipok2.jpg

efd_cipok.jpg

(fotók: Kántor Kata)

 Az esemény sminkese a L'Oreal Paris volt és a csapat Larion Oscar útmutatása alapján dolgozott.

efd_sminkesek.jpg

A sminkes csapat (fotó: Kántor Kata)

efd_oscar_bloggerek.jpg

És a szerencsés blogger csapat Oscarral: Yours Truly, Kriszti (L'Oreal), Magdi, Dia (fotó: Kántor Kata)

A sminkkoncepció megalkotása mindig hosszú folyamat a bemutatók előtt és most még egy olyan nehezítés is volt a dologban, hogy a sminknek a tavaszi-nyári és az őszi-téli kollekciókhoz egyaránt illenie kellett.

efd_faceshart.jpg

efd_facechart_magyarazat.jpg

Oscar magyarázza nekünk a sminkkoncepciót (fotók: Kántor Kata)

Az eredmény pedig egy nagyon finom és nőies smink lett, amely természetesen L'Oreal Paris termékekkel készült. A bőrt a True Match alapozóval tökéletesítették, majd a fixáláshoz a True Match púdert használták. Az orcákra a True Match Blush Rose Santal árnyalata került, amiről már nálunk is olvashattatok tesztet. A szemhéjra az egyik kedvenc termékem, a Color Infallible került Hourglass Beige színben. A tusvonal meghúzására a Super Liner Silkissime ceruzát használták, amely egyébként erősen pigmentált, krémes állagú és nagyon jól siklik a bőrön. Akinek gondja van a tusokkal, annak ajánlom a figyelmébe! A szempillákat a vadonatúj Volume Million Lashes So Couture spirállal festették ki, amiről hamarosan olvashattok nálunk. Az ajkakra pedig a Shine Caresse Lolita (nude) árnyalata került.

efd_loreal_termekek.jpg

efd_smink1.jpg

efd_smink2.jpg

Kész! (fotók: Kántor Kata)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása