Smink & Makeup

Újdonságok a Rimmeltől: Kate Bright kollekció az ajkakra és körmökre

2015. február 11. spacegirl

A Rimmel bemutatja új Kate Bright SS15 kollekcióját ajkakra és körmökre, csodás árnyalatok olyan palettáját, melyet maga a stílusikon, Kate Moss álmodott meg.

Pálmafás tengerpartok és bíbor naplementék inspirálták Kate trendi árnyalatinak sorát, melyek elhozzák a Karib-világot Camden-be, és Hawaii-t Hoxtonba. A napfényes rózsaszín, az elbűvölő korall, és a vibráló karmazsinvörös lenyűgöző palettája tökéletesen megidézi a perzselő napfény érzését.

Az ajkak most még ragyogóbbak Balitól Brixtonig, a nyár ikonikus ajakszíne játékosan merész és ragyogó lesz. A Lasting Finish Lipstick by Kate eredeti fekete gyémántos formulájának megfelelően, a Kate Bright Kollekció is magas intenzitású színeket kínál, amelyek akár nyolc órán át is tartanak. A Lasting Finish ajakrúzs vadonatúj öt árnyalatának mindegyikét személyesen Kate választotta, hogy felidézze az álomnyaralást. A kollekció szupersikkes, matt fekete csomagban kerül piacra. Kate büszke arra, hogy nevét adta minden egyes élénk színhez, a kupakon az ő egyedi aláírása látható, élénk piros színnel. Mindegyik élénk szín tökéletes medencébe, tengerpartra vagy a város utcáira.

rimmel_kate_bright.jpg

#034 Bubblegum pink, #036 Fuchsia, #037 Coral/orange, #038 Pink nude

Javasolt fogyasztói ár: 1.399 Ft.

A Salon Pro formulának köszönhetően, mely salon gel finish-t tartalmaz, a körmök tökéletesen néznek ki. Szerezd meg az ötlépcsős szalon-manikűr összes előnyét egyetlen termékben, mely akár 10 napon át tart, törés és fakulás nélkül, magasfényű színekkel. Sőt mi több, a tökéletesen precíz Smart Brush ecset megkönnyíti, hogy megalkosd a makulátlan, profi minőséget. A körmök perzselően szexinek tűnnek Kate árnyalataival, a Salon Pro With Lycra Nail Polish 5 bomba tónusával. Köztük két olyan színnel, mely már meghódította a vásárlókat, és három vadonatúj árnyalattal, mely elővarázsolja a perzselő napsugarakat, az arany tengerpartot, és a balzsamos tengert. A Kate Bright körömlakk kollekció átlátszó üvegcsékben kerül piacra, így a bennük rejlő intenzív színeket láthatóvá teszik. Minden egyes darab Kate szívvel díszített aláírásával, és matt fekete kupakkal kerül a boltok polcaira. Kövesd Kate stílusát és viseld a legújabb, trendi színeket; halványbronz bőrrel és kusza, hullámos loknikkal, az ellenállhatatlan nyári kinézetedért!

kate_bright_salon_pro.jpg

#237 Soul Session, #238 Angel Wing, #239 Red Ginger, #241 Green Dragon

Javasolt fogyasztói ár: 1.199 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása