Smink & Makeup

Csomómentes dúsítást ígér a Max Factor új spirálja

2013. január 21. spacegirl

Be kell vallanom, hogy a Max Factor spiráljait a korábbi bloggerina találkozónak köszönhetően fedeztem fel újra magamnak.

mf_clump_defy_promo.png

Most ismét egy új szempillaspirállal rukkoltak elő, amely a Clump Defy nevet kapta, és ennek megfelelően extra dús, de csomósodás nélküli pillákat ígér. Amikor valaki dús pillákat szeretne, akkor általában több rétegben viszi fel a spirált, és mondanom sem kell, hogy mennyi olyan spirál van, amely már az első rétegnél csomósodik, hát még a második és további rétegeknél.

A Clump Defy is szilikonos sörtékkel rendelkezik, melyeket úgy terveztek, hogy ne férjenek el közöttük a festékcsomók. A festék így sok rétegben is felvihető, sőt a száradás után, a nap későbbi szakaszában is vihetünk fel újabb rétegeket, ha például a nappali sminkünket szeretnénk estivé varázsolni. A kefe kialakítása hajlított, így követi a pillák vonalát.

mf_clump_defy_spiral.png

Kíváncsi vagyok, hogy hogy működik a gyakorlatban, mert a sok rétegben felvihető spirálok általában egy-két rétegben alig látszanak, és annál több időm biztosan nincs reggelente, mint hogy kétszer átmenjek rajtuk.

Az új Max Factor Clump Defy februárban érkezik a márkát árusító boltokba, ajánlott fogyasztói ára 3.999 Ft lesz.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása