Smink & Makeup

Eufórikus színek Giorgio Armanitól: Pop kollekció

2013. január 26. spacegirl

gac_spring_2013.jpg

Már hónapokkal ezelőtt nagyon vártam ezt a kollekciót, mert nem egy csak klasszikus, "biztosra menős" színekben érkező termékekről van szó, hanem végre helyet kaptak modern, merész árnyalatok is. Az Armani friss tavaszi kollekcióját ragyogó, euforikus színek jellemzik: a gyöngyházfehér, a hibiszkusz és a türkizkék természetesen tiszta nude árnyalatokkal egészül ki.

„Idén tavasszal a vibráló árnyalatok és a nude színek ötvözete képzi a koncepció alapját. A nők az idők kezdete óta vonzódnak a színekhez, de óvatosak használatukkal kapcsolatban – a Pop kollekció palettáival azonban bátran kísérletezhetnek így megtalálhatják saját, testre szabott vágyaikat. Giorgio Armani 2013-as tavasz/nyári bemutatója során a lágy szürke tónusokat használtam a grafikus formák megalkotásához, majd a vastag szemhéjkontúrhoz a türkizkék árnyalatú szemhéjpúdert a taupe színnel és vízzel kevertem, így érve el a lágy és egyben elbűvölő érzéki pop hatást. Bármely nő bátran viselheti.”
- Linda Cantello, a Giorgio Armani Cosmetics nemzetközi sminkmestere

gac_palette_white_harmony.jpg

A kollekció része két limitált kiadású arc és szemhéjpúder paletta, mely egy bársonyosan matt pirosítót és három szaténfényű szemfestéket tartalmaz. A szemhéjpúderek bátran keverhetők és rétegezhetők, intenzív színekben pompáznak és egész napos tartást ígérnek. A Rose Bliss Palette-ben a gyöngyház, bézs és hibiszkusz színek találkoznak a Rose Sheer Blush pirosítóval. A Coral Bliss Palette-ben az opál, ragyogó szürke és egy csodaszép türkizkék árnyalat a Coral Sheer Blush arcpirosítóval egészül ki. A paletták 21.500 Ft-ba kerülnek.

gac_rda_sheers.jpg

A kollekció része két limitált kiadású Rouge d'Armani Sheers árnyalat is, a Beige Rose és a Beige, melyek természetes ragyogást adnak az ajkaknak. Az állandó kollekcióból pedig az élénk, Pink ecstasy árnyalatot ajánlja még az Armani tavaszra. A formula titka az áttetsző alapban rejlik, amely anélkül teszi intenzívebbé a színeket, hogy a hagyományos módon gyöngyöket tartalmazna. Az eredmény krémes állagú, pillekönnyű, áttetsző ajakrúzs, amely olyan hidratáló, akár egy ajakbalzsam. A rúzsok ára 9.500 Ft.

gac_face_fabric.jpg

A Face Fabric alapozó, amelynek a tesztjét már olvashattátok nálunk, két új fél tónusú árnyalatban érkezett: 3,5 és 4,5. Ez az alapozó láthatatlan fedést, púderes finish-t és valódi bababőrt ígér. A száraztól a zsíros bőrig mindenkinek ajánlott, pórusösszehúzó hatású és 12- es fényvédő faktorral rendelkezik. Az alapozók ára 15.600 Ft.

gac_blushing_fabric.jpg

A palettákhoz hasonlóan bevállalós lett a Blushing Fabric pirosítók két limitált kiadású árnyalata, a High Density Orange (08) és a Fuchsia (09). Ez a pirosító nagyon finom textúrájú, az orcák mellett az arc más területein is használható. Az áttetsző, de intenzív színeknek köszönhetően azonnal ragyogóvá váló arcbőrt ígér. A pirosítók 12.900 Ft-ba kerülnek.

A 2013-as tavaszi kollekció januárjától kapható a Mammut II.-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása