Smink & Makeup

Teszt: Maybelline Volum’Express Big Eyes szempillaspirál

2013. október 27. spacegirl

Miután írtunk a Maybelline őszi trendjeiről, többen is kérdeztétek, hogy lesz-e teszt az új, Volum’Express Big Eyes szempillaspirálról. Ennek a spirálnak az a különlegessége, hogy két applikátort tartalmaz, melyek közül az egyik a felső, a másik pedig az alsó szempillákat hivatott dúsítani és ívelni, így nyitva meg a tekintetet. Lássuk, mit tud a gyakorlatban!

maybelline_big_eyes_spiral.jpg

A Big Eyes szempillaspirál egy egyszerű, fekete-lila színű műanyag csomagolásban érkezik, ami annyiban különbözik egy átlagos spiráltól, hogy két kupakja van. Már a csomagolás is jelzi, hogy az egyik oldalon a felső, a másik oldalon az alsó pillákhoz való applikátort találjuk.

maybelline_big_eyes_nyitva.jpg

Amint látjátok, a csomagolás éppen "fordított", ebben az esetben nem a kupakban van az applikátor, hanem középen, és a két "kupak" az, ami tartalmazza a festéket. Mivel kettő applikátornak is el kell férnie, ezek viszonylag közel ülnek a vastagabb műanyag részhez, ami szokatlan és számomra kissé kényelmetlen is a használat során. A nagyobb, felső pillákra való applikátor viszonylag sokat felvesz a közepesen nedves festékanyagból, ezért úgy érdemes használni, hogy a kupakon lehúzkodjuk a felesleges festéket. A kisebb spirál nem vesz fel annyi festéket, de azzal is így érdemes eljárni. A krémes festék könnyen, gyorsan szárad a pillákon. Ami a tartósságát illeti, teljesen rendben van, nem jön le, nem kenődik el a nap végére sem.

maybelline_big_eyes_elott-utan.jpg

Ahogyan a képen láthatjátok, tartja az ígéretét, hogy dúsít és ível, mondjuk egyiket sem teszi drámai mértékben. Egy rétegben a hétköznapokon nagyon jól használható spirál, két rétegben már egy drámaibb sminkhez is viselhető, de azért a műszempilla hatástól messze van. Én gyakorlatilag soha sem szoktam az alsó pilláimat kifesteni, mert nagyok a spirálok applikátorai és könnyen összekenem magam velük. Ezzel viszont sokkal könnyebben lehet kifesteni az alsó pillákat, na meg persze a szem sarkában a nehezebben elérhető szempillákat is. Nem mondom, hogy így lehetetlen mellékenni, de sokkal kényelmesebben használható erre a célra, mint egy hagyományos spirál!

Az ajánlott fogyasztói ára 2.499 Ft, szerintem megéri, már csak azért is, mert a kis keféjével az én - nem kicsi :) - gyűjteményemben is hiánypótló darab.

Nektek hogy tetszik ez a spirál, kipróbáljátok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása