Smink & Makeup

Kedvenceitek - tőlünk

2013. január 02. spacegirl

Remekül sikerült az előző évünk, ami nagyon nagy részt Nektek, olvasóinknak köszönhető. Bár a blog tartalmai körüli beszélgetések még mindig főleg a Facebook oldalunkon zajlanak, néhányotokat már sikerült "rávennünk", hogy itt is kommenteljetek! :) Nagyon sok visszajelzés érkezik tőletek, amiben tanácsot kértek tőlünk vagy gratuláltok nekünk, és az külön öröm a számunkra, hogy szeretitek, amit csinálunk.

Mindemellett Kata vezetésével nyár óta folyamatosan tartanak a személyre szabott sminktanfolyamok is, melynek keretein belül megtanulhatjátok, hogy hogy sminkeljétek magatokat, milyen színek és formák állnak jól. A tanfolyamok 3-4 fős csoportokban zajlanak és egy kurzus 3 alkalomból áll. Ezalatt a legfontosabb fogásokat tanulhatjátok meg és utána otthon tudjátok gyakorolni, hogy később már ne is legyen szükség sminkes segítségére. Nagyon sok hölgy részt vett már az oktatásokon és egytől egyig mindenki úgy nyilatkozott róla, hogy maximálisan megérte az erre fordított idő és pénz, mert hasznos és személyre szabott tanácsokat kapott.  A résztvevők 90%-a ajánlja is ismerőseinek, így a tanfolyam híre szájról szájra terjed. Katát idézve: "Nagyon büszke vagyok a "nebulókra", mert alkalomról alkalomra látszik a fejlődésük és büszkén újságolják, hogy párjuk és ismerőseik is látják rajtuk a változást. Már csak ezért is megéri nekem, hogy hétről hétre egybegyűljünk és szépüljünk."

makeup_2012_collage.jpg

És íme a posztok, amiket tavaly a legtöbb alkalommal olvastatok:

  1. 18+: A legdurvább arcápolási reklám
  2. Szörnyű szépségtitkok Hollywood aranykorából
  3. Celebek közelről
  4. Nagyobb szemek három lépésben
  5. Kipróbáltuk a Garnier BB krémjét
  6. Tippek álláspályázathoz
  7. Teszt: Egy csajos telefon - Nokia Lumia 800
  8. Stílusos bringásoknak: láthatatlan bukósisak
  9. Milyen napszemüveget válasszak?
  10. Jennifer Aniston kedvencei

Szerencsére sokszor szereplünk az Index címlapján, de onnan azért kicsit más, sokszor csak "alkalmi" közönség érkezik hozzánk, ezért íme egy olyan toplista, ahol őket kiszűrjük:

  1. Kipróbáltuk a Garnier BB krémjét
  2. Nagyobb szemek három lépésben
  3. Hogyan kell felragasztani a műszempillát? (ez egy tavaly előtti poszt!)
  4. BB krémek: Missha Perfect Cover és Signature
  5. Teszteltük az új, olajmentes Garnier bb krémet
  6. Teszt: Egy csajos telefon - Nokia Lumia 800
  7. Milyen napszemüveget válasszak?
  8. Teszt - Estée Lauder BB krém
  9. Garnier BB krém: olvasói vélemények
  10. Megérkezett az olajmentes Garnier bb krém!

Látszik, hogy van azért átfedés (4 poszt), de ez az utóbbi lista azért sokkal jobban tükrözi a tartalmi törekvéseinket. Látszik, hogy a BB krémek nagyon érdekeltek Titeket, a 10-es lista 6 helyezettje foglalkozott ezzel a témával! Ezen kívül láthatóan a különféle tippeket szerettétek legjobban és szerencsére a mobiltelefon tesztünk sem volt haszontalan!

Nálam szakmai ártalom, hogy szeretem a számokat, úgyhogy íme, hogy a Google Analytics szerint mit tudtunk elérni 2012-ben: havonta átlagosan 57.000 egyedi látogatónk és 146.000 oldalletöltésünk volt.

Köszönjük!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása